Kokoškov pronašao pleja po svom ukusu, Francuz stiže u Arizonu?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov pronašao pleja po svom ukusu, Francuz stiže u Arizonu?

Sansi slabo igraju od starta sezone, a čini se da je najveći problem nedostatak kvalitetnog organizatora igre.

Igor Kokoškov je minulog leta preuzeo ekipu Finiks Sansa, bio je to njegov prvi samostalni angažman u NBA ligi.

Napravio je nekoliko promena tokom leta, stigao je prvi pik sa drafta DeAndre Ejton, dovedeni su iskusni Ariza i Rajan Anderson iz Hjustona, žrtvovani su povređeni Brendon Najt i Markis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kris, ali uprkos brojnim promenama još uvek nema pravih rezultata.

Čini se da je najveći problem ekipe nedostatak kvalitetnog organizatora igre, Devin Buker je pre svega šuter i fantastičan skorer, dok kao opcije na "jedinici" Kokoškov ima samo rukije Meltona i Okoboa.

Ideja je bila da pokušaju da obave trejd sa Filadelfijom za Ti Džej Mekonela, ali Siksersi su odlučili da zadrže energičnog plejmejkera u svojim redovima.

Tako su se okrenuli ka Njujorku, navodno bi u redovima svoje ekipe voleli da vide talentovanog Frenka Nlikinu.

Francuski košarkaš je minule sezone stigao u NBA sa drafta, imao je solidnu ruki sezonu, ove ipak ne pruža zadovoljavajuće partije, ali Niksi navodno žele da ga zadrže.

Ipak, u Arizoni se nadaju da mogu da ih ubede da obave razmenu za Nlikinu, videćemo da li će u tome uspeti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.