Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 06:32

Klipersi smanjili prednost Finiksa, Džordž i Džekson odlični

Košarkaši LA Klipersa ubedljivo su nadigrali Finiks sa 106:92 na svom terenu i smanjili pednost suparnika na 2:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. Tim Klipersa predvodili su, izuzetno efikasni, Pol Džordž i Redži Džekson.
Iako su Klipersi dobro počeli meč na svom terenu i dobili prvu četvrtinu, Finiks je uspeo da načini preokret i drugu četvrtinu dobije sa dvocifrenom razlikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa su na poluvreme otišli sa dva poena prednosti.

Učinilo se da će gosti prirediti iznenađenje, ali su Klipersi u trećoj četvrtini uspeli da preuzmu potpunu kontrolu i povedu sa 14 poena prednosti, koju su potom bez većih problema održavali do pobede.
Tim pobednika je predvodio Pol Džordž kome je malo nedostajalo da postigne trostruki dvocifren učinak sa 27 poena, uz 15 skokova i osam asistencija.
Odlično ga je pratio Redži Džekson sa 23 poena, jednim skokom i 3 asistencije, a Ivica Zubac je dodao 15 poena i 16 skokova.
Na drugoj strani, u poraženom timu, najefikasniji je bio Ajton sa 18 poena, dok su po tri manje postigli Dejvid Buker i Kris Pol, što je znatno ispod njihovog standarda.
Posle dva poraza u gostima, LA Klipersi su smanjili razliku na 2:1 u finalnoj seriji Zapada, a već 27. juna će pokušati da dođu i do izjednačenja.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klipersi smanjili prednost Finiksa u finalu Zapada (VIDEO)

Izvor: Beta, 25.Jun.2021

Košarkaši Los Andjeles klipersa pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Finiksa sa 106:92 i tako smanjili na 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.Klipersi su dobro počeli meč, na kraju prve četvrtine su imali osam poena prednosti, ali se Finiks vratio u drugoj deonici...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.