Kavsi pali uz zvuk sirene, Hjuston bolji od Indijane

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 04:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavsi pali uz zvuk sirene, Hjuston bolji od Indijane

U prva dva meča odigrana u NBA ligi u noći između ponedeljka i utorka pobede su zabeležili Hjuston i Orlando.

Orlando Medžik je na svom parketu sa 102:100 savladao Klivlend Kavalirse. Za Medžik je ovo četvrta pobeda u sezoni, a za Kavalirse već deveti poraz u deset odigranih mečeva.

Orlando je odigrao bolje prvo poluvreme, ali je od prednosti od 11 poena na poluvremenu domačin pred poslednju četvrtinu imao minus devet zbog katastrofalne treće deonice >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u kojoj je postigao samo 12, a primio 32 poena.

U poslednjih 12 minuta Orlando je uspeo da vrati igru iz prvog poluvremena i na kraju u izuzetno uzudljivoj završnici izbegne produžetak. Uz zvuk sirene koš za pobedu je pogodio Furnije koji je samo 13 sekundi ranije sa linije za slobodna bacanja izjednačio na 100:100.

@EvanFourmizz WITH A GAME-WINNING BUZZER-BEATING SHOT #PureMagic | #MoreChampagnepic.twitter.com/qJTHKjGsE3

Najefikasniji u Orlandu bio je Aron Gordon sa 23 poena, devet skokova i tri asistencije, a Evan Furnije je meč završio sa 15 poena koliko je imao i Terens Ros. Nikola Vučević je zabeležio novi dabl - dabl sa 14 poena i 10 skokova, a imao je i po jednu asistenciju i blokadu i dve ukradene lopte.

Za Klivlend je Džordž Hil postigao 22 poena, a pratio ga je uz dabl - dabal učinak Tristan Tomson koji je duel završio sa 19 poena i 16 skokova.

BIG win in Indiana! #RunAsOnepic.twitter.com/LvCBrtpfyu

Zanimljivo je bilo i u Indijani gde su Pejsersi sa 94:98 poraženi od Hjuston Rokitsa.

Hjuston je bio bolji u prvoj četvrtini, napravio je razliku od sedam poena, ali je na odmor sa dva poena prednosti otišla Indijana. Domaćin je vodio sa šest poena pred odlučujućih 12 minuta, a gosti su u tom periodu ispravili nedostatke iz prethodne deonice, uspeli da povedu sredinom četvrte četvrtine i na kraju dođu do sedme pobede u 11 odigranih mečeva.

Džejms Harden postigao je 28 poena i dodao četiri skoka i šest asistencija, a Klint Kapela je sa 18 poena i 10 skokova upisao dabl - dabl.

Indijanu je predvodio Viktor Oladipo sa 28 poena i šest skokova. Bojan Bogdanović je za pola sata na parketu postigao 11 poena uz četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ras povređen, Tander slavio; Bulsi nakon dva produžetka

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Pobede su u NBA ligi u noći između ponedeljka i utorka zabeležili i Čikago Bulsi i Oklahoma siti Tander...FINAL...5 straight W's. #ThunderUppic.twitter.com/laAMSK53Uv..Oklahoma je na svom parketu sa 122:116 savladala Nju Orleans Pelikanse u meču koji je obeležila povreda Rasela Vestbruka u trećoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.