Kari se vraća; Ker: Koja je poenta toga, je l da ne marimo za navijače?

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari se vraća; Ker: Koja je poenta toga, je l' da ne marimo za navijače?

Američki košarkaš Stef Kari uskoro će se vratiti na teren i zaigrati u dresu vicešampiona NBA lige.

Plejmejker Golden Stejt Voriorsa doživeo je povredu šake početkom sezone i zbog toga morao na dugu pauzu.

Mnogi su pominjali da se neće vraćati na teren ove sezone, pogotovo zbog užasnog učinka osakaćenih Voriorsa, ali to ipak neće biti slučaj.

"Ne. On je savršeno zdrav. Ako mislite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da neće igrati jer se možda opet povredi, ima li onda poente da iko ikad igra? Priča se i da je to (priča da neće igrati ove sezone prim. aut.) jer nećemo ući u plej-of. Znači, onda bi trebalo da nas bude baš briga za navijače?", rekao je trener ekipe Stiv Ker.

Kari, koji je do povrede odigrao četiri meča i imao 20,3 poena i 6,5 asistencija u proseku, će biti finalno pregledan 28. februara, a povratak na teren se očekuje nedugo zatim.

Voriorsi su nedavno napomenuli i da je povratak Kleja Tompsona moguć ove sezone, ali on će, ukoliko se uopšte desi, doći neposredno pred kraj regularnog dela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.