Kao u NBA! Fudbalski trejd veka, četiri tima, Dembeleov neverovatni transfer?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 11:45

Kao u NBA! Fudbalski trejd veka, četiri tima, Dembeleov neverovatni transfer?

Izgleda da će se stvari rasplesti na neočekivan način. Da li će, ako se ovo desi, fudbalski transferi funkcionisati na ovaj način?

I dalje nema dogovora između Barselone i Juventusa. Artur ne pristaje da ode u zamenu za Pjanića, iako ga Barselona pritiska. Ipak, Brazilac je odbio, njegova porodica ne želi da se seli u Italiju i zbog toga će ovaj transfer teško proći.

Sa druge strane, "Mundo Deportivo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je lansirao vest da bi Juve mogao da prihvati na pozajmicu Dembelea i smanji cenu za Pjanića.

U ovaj transfer bi bio uračunat otkup Francuza kome je pala cena.

Namera Italijana je da vide sledeće godine hoće li se Dembele uozbiljiti, ali i hoće li uspeti da se oslobodi povreda. Njegov ugovor ističe 2022. pa bi posle jedne godine pozajmice, Juventus uspeo da ga otkupi za manji novac.

Tokom jučerašnjeg dana, pojavile su se informacije da je Barselona spremna da se odrekne Dembelea koji je povređen za oko 60 miliona evra, duplo manje nego što su ga platili, i da su engleski klubovi zainteresovani.

Sa druge strane, Juventusova svlačionica je poznata kao odlična kada je u pitanju atmosfera, a klub je uvek kroz istoriju uspevao da "pacifikuje" neprilagođene igrače.

Dembele želi da ostane, ali dolaskom Lautara, uz Mesija, Grizmana, Suareza i Fatija koga će forsirati, za njega će biti teško da dobije minutažu.

Doduše, ni u Juventusu ne bi bilo lako, ali ako prodaju Koštu ili Bernadeskija, on bi mogao da čini trio sa Ronaldom i Dibalom.

PSŽ ostaje opcija, ali nikako kao deo trampe za Nejmara, a pojavio se i Arsenal.

Juventus i Barsa i dalje pregovaraju oko De Šilja, to bi omogućilo Kataloncima da menjaju Semeda za Kansela i onda Portugalca proslede Interu, kao deo transfera Lautara Martineza.

U svakom slučaju u Kataloniji su sigurni, Pjanić i Lautaro će sigurno naredne sezone nositi dres Barselone, Juve traži zamenu na sredini, ako neće Artur, probaće sa Tonalijem, a i dalje je prva meta Pogba.

Inter hoće desnog beka Kansela, hoće i Vidala, ali ne u trampi za Lautara, a najveće pojačanje u napadu bi trebalo da bude Kavani.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.