Kao na traci - Nastavlja se osipanje reprezentacije SAD pred Mundobasket! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao na traci - Nastavlja se osipanje reprezentacije SAD pred ''Mundobasket''! (foto)

Kako je krenulo, ''miriše'' na zanimljivu borbu za zlato na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Poslednjih dana, jedna za drugom stižu vesti da sve veći broj NBA zvezda otkazuje svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kini.

Preneli smo ranije danas da su selektoru reprezentacije SAD Gregu Popoviču otkazali i Džejms Harden >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Entoni Dejvis, ali to nije sve, iste odluke doneli su i Erik Gordon iz Hjustona i Si-Džej Mekalum iz Portlanda!

Zajednička im je želja da se što bolje pripreme za sledeću NBA sezonu, pa je očigledno da ih uopšte ne impresioniraju dueli sa najboljim nacionalnim timovima u ostatku sveta.

Sve to, naravno, uvećava šanse i Srbiji, ali i mnogim drugim selekcijama, da se na Svetskom prvenstvu u Kini eventualno domognu i zlata.

Pogotovo ako se ovaj trend otkazivanja u selekciji SAD nastavi i narednih dana...

-

Portland star guard CJ McCollum has withdrawn from USA Basketball training camp and FIBA World Cup to concentrate on upcoming season, league sources tell Yahoo Sports.

— Chris Haynes (@ChrisBHaynes) July 20, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.