Kalinićevo zakucavanje protiv Reala u Top 10 najlepših poteza kola! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinićevo zakucavanje protiv Reala u Top 10 najlepših poteza kola! (VIDEO)

Imali su nekoliko NBA poteza igrači Zvezde na debiju u Top 16 fazi Evrolige, ali je ovaj privukao najviše pažnje

Košarkaši Zvezde proaženi su od Reala na startu Top 16 faze Evrolige, ali jak protivnik kojeg su imali napsram sebe nije ih sprečio u tome da sa nekoliko atraktivnih NBA poteza podignu pobliku na noge. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jedan od njih izabran je u 10 najlepših poteza prvog kola drugog dela takmičenja.

U pitanju je zakucavanje, ili bolje reći prikucavanje Nikole Kalinića koje se našlo na ovoj listi. Ipak, kakvog su protivnika imali na suprotvnoj strani pokazala je akcija Serhija Rodrigeza i Andresa Noćionija koja je takođe izabrana za jedan od najlepših momenata 1. kola.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

EL: Kalinićevo kucanje u Top 10

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Prikucavanje Nikole Kalinića nalazi se na sedmom mestu Top 10 poteza prvog kola Top 16 faze Evrolige...Ovoga puta videli smo i nekoliko izvanrednih blokada – na trećem mestu je Gist, koji je osujetio Parga, a na prvoj poziciji je fantastična rampa Rikija Hikmana na Aronu Džeksonu...Videćete i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.