Kako je Bobi uplašio prvog pika na draftu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Bobi uplašio prvog pika na draftu! (video)

Momak kojem se predviđa velika budućnost nije znao šta ga je snašlo.

Los Anđeles Klipersi su upisali i devetu vezanu pobedu kod kuće, igraju zaista sjajno, a sinoć je u pobedi nad Sansima lepu priliku dobio i Boban Marjanović.

Srpski centar je još jednom dokazao da svoje minuta koristi na najbolji način, upisao je dabl-dabl od po 12 poena i skokova za 19 minuta na parketu.

Sa druge strane terena na centarskoj poziciji bio je mladi DeAndre Ejton, momak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Bahama koji je minulog leta biran kao prvi pik na NBA draftu.

On je odigrao katastrofalan meč sa samo četiri upisana poena i devet skokova, bila je to verovatno i najslabija njegova partija u NBA karijeri.

Zašto je odigrao tako loše? Pa uplašio se Bobija.

"Osećam da sam odigrao kao ruki večeras. Onaj veliki lik me je potpuno poremetio, neću da vas lažem.

Neću da kažem da me je zaustavio, ali nije bilo šanse da ga usporim. To je nemoguće, ko će njega usporiti. Odradio je dobar posao
", izjavio je Ejton.

Quand DeAndre Ayton confirme qu’il a été malmené par Boban Marjanovic. 😂pic.twitter.com/co4jpFfNNB

— JordaNBA (@Jorda_NBA) 29. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navija za Zvezdu, igra najbolju sezonu u karijeri i seli se kod LeBrona?! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018

Igra fantastično od starta tekuće sezone, a uskoro bi mogao da promeni sredinu...Orlando je iznenađujuće dobro počeo sezonu, nakon sinoćnjeg poraza od Portlanda imaju skor 10-12...Čini se da bi konačno mogli da prekinu šestogodišnji post i domognu se plej-ofa, a najveće zasluge za dobre rezultate...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.