KARMELO ENTONI SE VRATIO U NBA: Plata je SITNICA, ali više nije mogao da dobije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARMELO ENTONI SE VRATIO U NBA: Plata je SITNICA, ali više nije mogao da dobije

Na novom početku.

Američki košarkaš Karmelo Entoni vraća se u NBA ligu, pošto će potpisati za Portland, preneo je Adrijan Vojnarovski, poznat po tome da pušta samo proverene informacije On nije igrao nešto više od godinu dana otkako je napustio Hjuston nakon samo deset utakmica i sada se nalazi na novom početku.

Entoni bi trebalo da bude zamena za povređenog Zaka Kolinsa. Desetostruki učesnik Ol-star >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mečeva i osvajač tri olimpijska zlata u karijeri je igrao još za Denver, Njujork i Oklahomu, ali će sada zarađivati "samo" 14.490 dolara dnevno dok je u igračkom kadru.

Carmelo Anthony agrees to deal with Blazers. Story on ESPN: https://t.co/7krZ9bgeyV

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) November 15, 2019

Plata je mala za igrača njegovog kalibra, ali nije mogao više das dobije ako se uzmu obzir godine i pauza. Ugovor će postati zagarantovan ako ga klub ne otpiše do 7. januara 2020.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.