KAKO JE SRBIN ISPISAO ISTORIJU NBA: Samo je slavni Vilt Čemberlejn pre 51 godinu uspeo da uradi OVO što je Jokiću pošlo za rukom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE SRBIN ISPISAO ISTORIJU NBA: Samo je slavni Vilt Čemberlejn pre 51 godinu uspeo da uradi OVO što je Jokiću pošlo za rukom! (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić postao je tek drugi igrač u istoriji najjače lige na svetu (NBA) koji je uspeo da zabeleži tripl-dabl sa više od 30 poena bez promašaja iz igre!
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NBA: Fenomenalan tripl-dabl Jokića, Dončić razbio Minesotu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018

Srpski košarkaš ostvario tripl-dabl bez promašaja iz igre..Ekipa Denvera je na domaćem terenu savladala Finiks, koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov, rezultatom 119:91. Kao i obično, najbolji u redovima Nagetsa bio je Nikola Jokić koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri, a ostvario...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.