KAKAV GEST REPREZENTATIVCA: Moj grad mi je dao mnogo, moram da se odužim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 21:04

KAKAV GEST REPREZENTATIVCA: Moj grad mi je dao mnogo, moram da se odužim!

Sjajna priča.

Bek Oklahoma siti Tandera, Nemac Denis Šruder, od danas je jedini vlasnik nemačkog košarkaškog bundesligaša Braunšvajga. Reprezentativac "pancera" je svoju seniorsku karijeru  počeo u ovom klubu, i za njega nastupao sve do  2013. godine, kada je na NBA draftu izabran od strane Atlante Houksa.

- Radujem se što sam postao jedini vlasnik 'lavova'. Braunšvajg je moj rodni grad i želim da mu vratim bar deo onoga što je meni dao. Ubeđen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da klub može daleko bolje da se razvija u narednom periodu kako bismo klub odveli u sam vrh nemačke košarke - istakao je Denis Šruder.

@okcthunder guard Dennis Schröder will become the main financial partner of his hometown team @BBLoewenBS as of July 1. Schröder was born and raised in Braunschweig, Germany. It is also where he first started playing professional basketball in 2010.https://t.co/L6ge0xWVIV

— Double Clutch NBA UK (@DoubleClutchUK) May 20, 2020

Ekipa Braunšvajga je u trenutku suspenzije prvenstva zbog pandemije koronavirusa zauzimala 10. mesto na tabeli, međutim nije na listi ekipa koje su izrazile želju da tokom juna, na završnom turniru, donesu odluku o novom šampionu Nemačke.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šreder ostao jedini vlasnik nemačkog kluba!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 19:55

Od 1. jula ostaje jedini...Denis Šreder je ostao jedini vlasnik košarkaškog kluba Braunšvajg....."Veoma sam srećan da budem jedini vlasnik "Lavova"...Braunšvajg je moj grad, želim da vratim nešto svom regionu.........Želim i da se zahvalim kompanijama koje su zajedno sa ovim klubom i koje su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.