Još jedna sjajna partija Jokića, Denver i teoretski u plej-ofu

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna sjajna partija Jokića, Denver i teoretski u plej-ofu

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Bostona sa 114:105 i tako i teoretski obezbedili mesto u plej-ofu NBA lige. Članak Još jedna sjajna partija Jokića, Denver i teoretski u plej-ofu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna sjajna partija Jokića, Denver i teoretski u plej-ofu

Izvor: Beta, 19.Mar.2019

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Bostona sa 114:105 i tako i teoretski obezbedili mesto u plej-ofu NBA lige.Denver, koji se plasirao u plej-of prvi put još od sezone 2012/13, do pobede je vodio Nikola Jokić koji je odigrao još jedan sjajan meč. On je za 36 minuta na terenu...

Nastavak na Beta...

U Atini „gori lampica“

Izvor: Danas, 19.Mar.2019

Ostala su još četiri kola do kraja regularnog dela Evrolige, a prvog dana 27. jedini rezultatski zanimljiv meč, u kontekstu borbe za mesto u plej-ofu, odigraće se u Atini. Članak U Atini „gori lampica“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.