Još jedna odlična partija našeg asa: Bogdanović je najbolji kralj (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna odlična partija našeg asa: Bogdanović je najbolji "kralj" (VIDEO)

Srpski as Bogdan Bogdanović nastavlja sa odličnim igrama u ruki sezoni u NBA ligi. On je ostvario drugi košgeterski učinak šampionata u porazu Sakramenta u Torontu od Reptorsa - 108:93.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea je za 28 minuta na parketu postigao 18 poena (3/3 za dva, 4/7 za tri), zabeležio pet asistencija i tri skoka, i bio najbolji u redovima tima iz Kalifornije. On je za samo poen manje imao od rekorda karijere u najjačoj košarkaškoj ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svetu kada je Čikago Bulsima ubacio 19 poena.

Kanadski tim je predvodio Demar Derozan sa 21 poenom, dok je Kajl Lauri ubacio 16. Kod Kingsa, pored Bogdanovića istakli su se Garet Templ sa 18 poena i Džordž Hil sa 16.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bogdanović je najbolji "kralj", Marjanović manje od sekunde (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017

Srpski as Bogdan Bogdanović nastavlja sa odličnim igrama u ruki sezoni u NBA ligi. On je ostvario drugi košgeterski učinak šampionata u porazu Sakramenta u Torontu od Reptorsa - 108:93...Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea je za 28 minuta na parketu postigao 18 poena (3/3 za dva, 4/7...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.