Izvor: RTS, 02.Feb.2023, 23:55

Jokićev tripl-dabl prosek doneo titulu igrača meseca na Zapadu

Srpski košarkaš Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača januara u Zapadnoj konferenciji NBA lige. Na Istoku nagrada pripala Džoelu Embidu.
Centri dominiraju NBA ligom - najbolji košarkaši meseca januara su košarkaši Denvera Nikola Jokić (Zapad) i Filadelfije Džoel Embid (Istok).

Denver je u januaru imao skor 12-4, a Jokić je prosečno beležio tripl-dabl: 24 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 11,6 skokova i 11,3 asistencija
Na Istoku je najbolji bio centar Filadelfije Džoel Embid, koji je predvodio ekipu do 11 pobeda u 14 utakmica.
On je prosečno beležio 34,9 poena, 10,7 skokova i 1,6 blokadu.
Zanimljivo je i da najbolji treneri januara dolaze iz ova dva kluba - na Istoku je nagrada pripala Doku Riversu, dok je najbolji na Zapadu bio Majk Meloun.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko kao Nikola Jokić u januaru

Izvor: Danas, 03.Feb.2023, 00:12

Srpski centar obeležio prošli mesec NBA lige u Zapadnoj konferenciji.

Nastavak na Danas...

Jokić nastavio tripl-dabl seriju i u pobedi nad „ratnicima“

Izvor: RTS, 03.Feb.2023

Denver je ubedljivo nadigrao Golden stejt sa 134:117 na svom terenu, a do pobede su ga predvodili srpski centar Nikola Jokić i Džamal Mari. Jokić je meč obeležio novim tripl-dabl učinkom, a Mari je bio najefikasniji igrač sa 33 postignuta poena. . Proslavljeni Somborac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.