Jokić treći put ove sezone igrač nedelje na Zapadu

Izvor: RTS, 05.Feb.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić treći put ove sezone igrač nedelje na Zapadu

Srpski košarkaš Nikola Jokić treći put ove sezone, a peti put u karijeri, proglašen je za igrača nedelje Zapadne konferencije u NBA ligi. Na "Istoku" za igrača nedelje proglašen je Janis Adetokumbo iz Milvokija.
Jokić, koji je pre nekoliko dana izabran i za nastup na Ol-star utakmici, minule nedelje na četiri utakmice prosečno je beležio 22 poena, 11,8 skokova i osam asistencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Jokić je svojim igrama značajno doprineo Denveru da pobedi ekipe Memfisa, Nju Orleansa, Hjustona i Minesote, tako da Denver ima skor 37-15, najbolji u istoriji franšize posle 52 odigrana meča.
Jokić je do sada pet puta proglašavan za igrača Zapada, čime se na listi onih klupskih igrača kojima je to pošlo pet ili više puta pridružio Karmelu Entoniju (10) i Aleksu Inglišu (7).
Na "Istoku" za igrača nedelje proglašen je Janis Adetokumbo iz Milvokija, koji je na tri pobede svog tima imao prosek od 25,7 poena, devet skokova i šest asistencija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Navijači Nagetsa čestitali Jokiću učešće na Ol-star meču

Izvor: RTS, 05.Feb.2019

. Nikola Jokić će biti prvi igrač još od Karmela Entonija koji će nositi dres Nagetsa na jednom Ol-star meču. Denver je znao kako da čestita srpskom košarkašu nastup na utakmici "svih zvezda" u Šarlotu, a navijači su oduševljeni partijama mladog Somborca ove sezone.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.