Jokić ruši rekorde, San Antonio srušio Denver (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić ruši rekorde, San Antonio srušio Denver (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 43 poena ispisao je istoriju Denvera kao najefikasniji igrač tog kluba u jednom meču plej-ofa NBA lige, ali ni takav učinak nije bio dovoljan da se u šestoj utakmici doigravanja izbegne poraz od San Antonija od 120:103, i zato će majstorica da odluči polufinalistu Zapadne konferencije.

Fantastičnu partiju pružio je Jokić sa još ličnim i srpskim rekordom po broju poena (19/30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šut iz igre), imao je i 12 skokova, devet asistencija, tri ukradene lopte i blokadu, ali Denver nije iskoristio prvu šansu za prolaz, i sada je 3:3 u seriji.

Srpski centar nije imao adekvatnu pomoć saigrača, Džamal Mari je ubacio 16, a Geri Heris 14 poena, dok je kod Sparsa Lamarkus Oldridž postigao 26, Demar Derozan 25, a Rudi Gej 19 poena...

Odlučujući meč dva tima igra se u noći između subote i nedelje u Denveru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić rušio rekorde u porazu Denvera - Odlučuje majstorica (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 26.Apr.2019

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 43 poena ispisao je istoriju Denvera kao najefikasniji igrač tog kluba u jednom meču plej-ofa NBA lige, ali ni takav učinak nije bio dovoljan da se u šestoj utakmici doigravanja izbegne poraz od San Antonija od 120:103, i zato će majstorica da odluči polufinalistu...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.