Izvor: Njuz.net, 15.Maj.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić rekao reprezentaciji da ne zove više ona njega i da će se on javiti jedan dan od nedelje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDENVER, 15. maj 2019, (Njuz) – Poznati NBA košarkaš Nikola Jokić rekao je juče reprezentaciji Srbije da malo prestane da ga zove, jer je ovih dana u gužvi i da će joj se on njoj javiti jedan dan od nedelje.
Kako saznaje Njuz, reprezentacija je u više navrata zvala asa Denvera, slala mu je SMS poruke i startovala ga na Fejsbuk četu pitanjem “ćao, šta se radi?“, pa ju je Jokić zamolio da se neko vreme ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << javlja.
– Malo je frustrirajuće u sred plejof serije uključiti telefon posle utakmice i videti nekoliko propuštenih poziva i poruka. Bio sam uljudan i rekao joj da me neko vreme ne zove i da ću se javiti – kaže Jokić.
– Ponedeljak, eventualno utorak, ma najkasnije u sredu uveče zovem ja tebe, nemoj da brineš, pa možemo da se vidimo, sednemo na kafu ili pivo. Možemo i na klopu, u bioskop, šta god nam se bude radilo. Ne brini, sigurno neću da ispalim, evo stavio sam ‘reminder’ da te zovem – otkriva zvezda Denvera šta je poručila reprezentaciji.
Jokić kaže da mu reprezentacija često prebacuje da se dugo nisu videli i da ga “nema više da se javi“.
– Ne razumeju svi da sada imam više obaveza nego ranije i često mi je problem da starim drugarima objašnjavam da nisam više slobodan kao pre par godina. Nadam se da će reprezentacija to shvatiti i da će prestati da me na svakih par dana taguje na zajedničkim fotkama iz Rija – kaže Jokić.

Marko Dražić
The post Jokić rekao reprezentaciji da ne zove više ona njega i da će se on javiti jedan dan od nedelje appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.