Jokić nadigrao Džejmsa na debiju Kralja za Lejkerse VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić nadigrao Džejmsa na debiju "Kralja" za Lejkerse VIDEO

Denver Nagetsi savladali su Los Anđeles Lejkerse 124:107 na debiju Lebrona Džejmsa za "jezeraše" u NBA predsezoni.

Srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je 14 poena (3/8 iz igre, 0/3 trojke) uz četiri skoka i tri asistencije za 22 minuta na parketu.

Jokić je u ranoj fazi utakmice postigao 12 poena, da bi u se nastavku ispromašivao i izgubio šest lopti u Stejpls centru.

Nagetsi su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da i dalje traže pozicioniranje u napadu pa je Jokić često pokušavao pasove koji nisu mogli da prođu, ali ga saigrači nisu dobro pratili.

Srbin je imao bolji učinak od Džejmsa koji je u prvom meču za Lejkerse postigao samo devet poena (2/6) uz po tri skoka i asistencije.

Nagetsi su imali sedmoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Huančo Ernangomes sa 19 poena i pet skokova.

Džamal Marej je postigao 18, Trej Lajles 14 uz sedam skokova i četiri asistencije, Monte Moris i Malik Bizli po 12, a Mejson Plamli 11 uz osam skokova i šest proigravanja.

Najefikasniji u timu Lejkersa bio je Džavejl Mekgi sa 17 poena, 16 je postigao Brendon Ingram, 15 Kajl Kuzma, a 12 Lens Stivenson.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokićev Denver za poraz Lejkersa na Lebronovom debiju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2018

Predsezona je, ali je meč Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa privukao veliku pažnju. Naravno, razlog je debi Lebrona Džejmsa koji je ovoga leta stigao u redove Jezeraša. Ipak, Lebron i navijači Lejkersa neće po dobrom pamtiti ovaj duel jer su Nagetsi Nikole Jokića slavili sa 124:107 u ovom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.