Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 02:56

Jokić na Smailagića u 12. decembra, Bogdan na Gudru pet dana kasnije

Poznati parovi predsezone NBA lige, koja će se odigrati od 11. do 19. decembra

Kreće finalno zagrevanje za početak NBA lige. Čelnici najboljeg košarkaškog takmičenja na planeti objavili su raspored mečeva pred sezone, koji će se održati od 11. do 19. decembra, a u glavnom fokusu ovdašnje javnosti biće srpski igrači.

Prvi međusobni okršaj srpskih igrača videćemo 12. decembra, kada će snage >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odmeriti Denver Nagetsi Nikole Jokića i Golden Stejt, za koji nastpupa Alen Smailagić.

Smailagić će tri dana kasnije odmeriti snage sa Sakramentom, za koji igra Nemanja Bjelica, a Kingsi i Voriorsi ponovo će igrati i 17. decembra. Istog dana snage će odmeriti novi tim Bogdana Bogdanovića Atlanta Hoks i Memfis, za koji nasputa Marko Gudurić.

Atlanta i Memfis ponovo će se sastati dva dana kasnije, što će ujedno biti i poslednji meč kojim će se zatvoriti ova predsezonski "balon".

Biće ukupno odigrano 49 utakmica, a svaki od timova će odigrati najvamje dve utakmice, po jednu kod kuće i u gostima, a nijedan tim neće odigrati više od četir meča. Prvi dan predsezone obeležiće okršaj Lejkersa i Klipersa u Stejples Centru.

Srbija će onog trenutka kada Aleksej Pokuševski i zvanično potpiše za Oklahomu imati sedmoricu igrača u NBA ligi. To su još Nemanja Bjelica (Sakramento), Nikola Jokić (Denver), Boban Marjanović (Dalas), Bogdan Bogdanović (Atlanta), Alen Smailagić (Golden Stejt) i Marko Gudurić (Memfis).

NBA liga zvanično počinje 22. decembra i trebalo bi da se završi najkasnije 22. jula kada je na programu eventualni sedmi meč finalne serije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.