Jokić i Marej bolji od Jute i Mičelovih 57 poena (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020, 23:22

Jokić i Marej bolji od Jute i Mičelovih 57 poena (VIDEO)

Košarkaši Denvera poveli su sa 1-0 u plej-ofu NBA lige, pošto su večeras pobedili Jutu posle produžetka sa 135:125.

Posle velike borbe i fantastične igre oba tima, pobednik je odlučen posle dodatnog perioda, u kom su Nikola Jokić i Džamal Mari bili na visini zadatka.

Uzbudljiva završnica regularnog dela pripala je Nagetsima, koji su serijom poena Marija vratili prednost na svoju stranu, ali je košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jute Donovan Mičel 20 sekundi pre kraja izjednačio.

Imao je Denver poslednji napad, ali Jokić nije pogodio za trijumf, pa je meč otišao u produžetak.

Ekipa Majka Melouna odlično je odigrala u dodatnih pet minuta, više od dva i po minuta nije dozvolila Juti da postigne koš, dok Džezeri nisu imali rešenje za Jokića i Marija, koju su overili trijumf za vođstvo u plej-ofu.

Mari je meč završio sa 36 poena, devet asistencija i pet skokova, dok je Jokić ostvario dabl-dabl sa 29 poena (11/21 šut iz igre), 10 skokova i tri dodavanja.

Među Džezerima briljirao je Donovan Mičel, koji ubacio 57 poena (19/33 šut iz igre), što je i rekord nekog igrača Jute u plej-ofu, ali ni taj učinak uz devet skokova i sedam asistencija nije bilo dovoljno za pobedu protiv Denvera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.