Janis i drugovi lako sa Orlandom, Vučević odličan!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 00:21

Janis i drugovi lako sa Orlandom, Vučević odličan!

Sjajna partija Crnogorca nije pomogla njegovom timu da izbegne poraz.

Košarkaši Milvokija plasirali su se u polufinale Istočne konferencije NBA lige pošto su savladali Orlando u petoj utakmici rezultatom 118:104.

Baksi su od samog početka susreta uspostavili dominaciju i već u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, mada je Orlando smanjio na pet poena zaostatka.

Ipak, za Janisa Adetokumba i ekipu nije bilo leka, Milvoki je postepeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uvećavao prednost i već na poluvremenu vodio sa 17 poena razlike (67:50).

Iako se činilo da sledi rutinsko završavanje posla za "jelene", to se nije dogodilo pošto je Janis petom zarađenom ličnom greškom morao da se preseli na klupu pošto mu je pretila suspenzija.

Iskoristio je to Orlando koji je sredinom poslednje četvrtine došao do samo tri poena zaostatka, međutim Milvoki nije dozvolio da mu izmakne pobeda.

Magic battling back as they look to force Game 6.@OrlandoMagic 79@Bucks 90

4Q underway on ESPN pic.twitter.com/NEzt4OjkJd

NBA (@NBA) August 29, 2020

Najefikasniji u redovima Baksa bio je Janis Adetokumbo sa 28 poena na šta je dodao 17 skokova. Na drugoj strani, najraspoloženiji je bio Nikola Vučević koji je ostvario učinak od 22 poena i 15 skokova.

The Greek Freak, for 3. pic.twitter.com/jL2i3cukD7

— NBA (@NBA) August 29, 2020

Milvoki će se u polufinalu Istoka sastati sa Majamijem.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nezaustavljivi Janis odveo Bakse u polufinale Istoka

Izvor: RTS, 30.Avg.2020

Košarkaši Milvokija savladali su Orlando sa 118:104 i ukupnim rezultatom 4:1 plasirali se u polufinale Istočne konferencije NBA lige. Janis Adetokumbo odigrao još jedan fantastičan meč sa 28 poena i 17 skokova. Milvoki će u narednoj rundi igrati protiv Majamija. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.