Janis: U Evropi je mnogo teže nego u NBA

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 13:59

Janis: U Evropi je mnogo teže nego u NBA

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo misli da je igrati u Evropi teže nego u NBA ligi.

Dvostruki MVP NBA lige ove sezone se nije lepo proveo igrajući u Evropi, pošto je na Evrobasketu doživeo debakl u četvrtfinalu protiv Nemačke na Evrobasketu.

On je svakako dominirao na kraju je bio deo idealne petorke prvenstva.

"Igra u Evropi je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teža nego u NBA. NAravno, nivo talenta u NBA je viši, ali je u Evropi dosta intenzivnije", prokomentarisao je Adetokumbo posle EP.

Na ESPN-ovoj nedavno objavljenoj listi Grk je najbolji igrač planete, ali on nije sa tim saglasan.

"Da li sam jedan od najboljih na svetu? Jesam. Ali, da li sam najbolji? Nisam. To je onaj igrač koji svoj tim odvede do cilja. I to je Stef Kari", objasnio je 27-godišnji šampion iz 2021.

Novinari su upitali Grka da li je i dalje motivisan da osvaja titule, iako je već jednom to uradio.

"Postoji određena vrsta očajanja pre osvajanja prvog prestena, ali ja je nisam izgubio. Blagosloven sam što sam u ovoj poziciji i neću ništa uzimati zdravo za gotovo. Želim da osvojim titulu. Bio sam ljubomoran kada sam gledao paradu Golden Stejta. Znate taj oseća", jasan je bio Adetokumbo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adetokumbo začudio Amerikance: “Teže je igrati u Evropi nego u NBA ligi”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Sep.2022, 09:59

Grčki košarkaš smatra da se intenzivnije igra u Evropi Grčki košarkaš Janis Adetokumbo nije uspeo da sa Grčkom napravi zapažen rezultat na nedavno završenom Eurobasketu, pa se tako vratio u Milvoki gde je na “Media Day” događaju komentarisao košarku u Evropi. Naime, grčki košarkaš smatra...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.