IGOR KOKOŠKOV EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ostvario sam jedan NBA san, sledeći je titula! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 22.Nov.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR KOKOŠKOV EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ostvario sam jedan NBA san, sledeći je titula! (KURIR TV)

Igor Kokoškov je pre nepunih mesec dana debitovao kao prvi Srbin, ali i prvi neamerikanac koji se obreo na klupi jednog NBA tima kao glavni trener. Osamnaest godina dugu karijeru u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti, koju je gradio pomalo u neskladu sa našim mentalitetom, posvećeno i strpljivo, ovaj Beograđanin, dete Voždovca, krunisao je ove jeseni, kada je potpisao trogodišnji ugovor i postao dirigent Finiks Sansa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kokoškov za RTS: Ponosan sam što sam prvi neamerikanac na klupi NBA tima

Izvor: RTS, 22.Nov.2018

Igor Kokoškov od jesenas predvodi ekipu američkog NBA tima Finiks Sans. Nema sumnje da je to pokazatelj velikog poverenja u srpskog košarkaškog stručnjaka. On je posle utakmice u Čikagu, koju su Finiks izgubili sa 124:116, dao intervju za Jutarnji Program RTS-a. To je bio istovremeno njegov...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.