I svečanost i dva Miškova NBA iznenađenja - Prelepa uvertira za duel Mege i Zvezde! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I svečanost i dva Miškova NBA iznenađenja - Prelepa uvertira za duel Mege i Zvezde! (foto)

Verujemo da će njihovo prisustvo doprineti dodatnoj motivaciji košarkaša dve ekipe u večerašnjem susretu.

Ekipe Mega Bemaksa i Crvene zvezde večeras od 19 časova igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa Superlige.

Ovoga puta Mega je domaćin u svom ''Mega faktoriju'', ali Zvezda je dobila prvi meč i ako i večeras trijumfuje, plasiraće se u finale plej-ofa.

Pred početak meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << organizivana je i mala svečanost, centru Mege Gogi Bitadzeu dodeljeno je MVP priznanje za najkorisnijeg igrača u ligaškom delu šampionata.

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju prisutnih u hali, jeste dolazak naših reprezentativaca, NBA igrača Nikole Jokića i Bobana Marjanovića, koji su svojevremeno afirmaciju sticali u dresu Mege. Za razliku od Jokića, koji je direktno iz Mege otišao u NBA ligu, Marjanović je bio i član Crvene zvezde sa kojom je nastupao u Evroligi.

Dodajmo još da je pomenuto priznanje Bitadzeu uručio Nikola Jokić.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ URUČIO TROFEJ BITADZEU: Gruzinu nagrada za najkorisnijeg igrača Superlige (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Jun.2019

Član prve petorke NBA lige, as Denvera i košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jokić uručio je pre drugog meča polufinala plej - ofa Superlige Srbije između Mege i Crvene zvezde nagradu košarkašu Mege Gogi Bitadzeu.

Nastavak na Kurir...

FOTO UBOD: Nit većih ljudi nit manjih dresova

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2019

Košarkaši Mega Bemaksa u ovim trenucima igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde, a izbranike Dejana Milojevića bodre iz publike i dva poznata lica. Nekadašnji prvotimci Mege, a sada NBA asovi Nikola Jokić i Boban Marjanović, dobili su i prigodne poklone, i to dresove...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda u finalu, Mega pružila otpor

Izvor: RTS, 04.Jun.2019

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mega Bemaksa sa 96:91 u drugom meču polufinala plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Protivnik u finalu biće im bolji iz duela Partizan – FMP. . Mega je i u drugom meču uspela...

Nastavak na RTS...

Životne lekcije Dekija Milojevića za kraj sezone, reči koje bi svaki mladi igrač trebalo da zapamti

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019

Trener Mege imao je jaku poruku za Gogu Bitadzea, ali i sve mlade igrače. O svojim daljim planovima i Meginom "finalu"...Mega Bemax je završila sezonu porazom u polufinalu Super lige Srbije, ali je propisno namučila šampiona Crvenu zvezdu. Dejan Milojević je rekao da je ponosan na celu sezonu, a...

Nastavak na Sportske.net...

EMOTIVNO NA KRAJU SEZONE: Bitadze se oprostio od Mege pred odlazak u NBA, Milojević najavio koliko ostaje u klubu

Izvor: Kurir, 04.Jun.2019

Centar Mege Goga Bitadze je pred početak meča sa Crvenom zvezdom primio treće priznanje ove sezone, jer je pored MVP trofeja ABA lige i "Rising Star" priznanja u Evroligi, izabran i za MVP igrača Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.