Gudurić bez minuta, novi poraz Memfisa

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 23:19

Gudurić bez minuta, novi poraz Memfisa

Košarkaši Jute Džez pobedili su Memfis Grizlis 124:115.

Ovo je i četvrti uzastopni poraz Memfisa u Orlando i pitanje je da li će uopšte igrati plej-in turnir koji se činio da im je zagarantovan pre nastavka NBA.

Grizliji su i bez drugog najboljeg igrača Džarene Džeksona juniora i videćemo da li će do kraja uspeti da ostanu na osmom ili devetom mestu.

Srpski košarkaš Marko Gudurić nije igrao ni minut za Grizlise.

Memfis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u drugoj četvrtini imao i 14 poena prednosti, međutim raspali su se u nastavku i Juta je dobila poluvreme sa +9.

Ekipa Tejlora Dženkinsa vratila se u trećoj deonici, ali nije izdržala i u poslednjoj koju Juta dobija – 35:27.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džo Ingls sa 25 poena, a pratili su ga Konli sa 23, Gober sa 21 i 15 skokova i Mičel sa 18 poena i šest asistencija.

Poražene je predvodio Valančunas sa 21 poenom i 14 skokova, Morent je imao 20 i devet asistencija, a Bruks 23.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.