Glumci, komičari, reperi, pevači na utakmici slavnih na Ol-staru

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 10:45

Glumci, komičari, reperi, pevači na utakmici slavnih na Ol-staru

ESPN i NBA objavili su rostere za utakmicu poznatih ličnosti na Ol-staru u petak, 18. februara u Klivlendu.

Postava uključuje glumce, komičare, pevače, repere, sportiste i još mnoge druge poznate ličnosti.

To su svestrani izvođač Mašin Gan Keli, rođen u Klivlendu, zatim reper Džek Harlou, komičarka Tifani Hediš, gradonačelnik Klivlenda Džastin M. Bib, Peleton instruktor Aleks Tusen, kao i voditeljka, glumica, sportistkinja i model Britni Elena debitovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u takmici slavnih.

Pridruživši se hip-hop senzaciji Kvejvu, koji će se vratiti za svoje peto pojavljivanje. Dodatni igrači su portorikanski reper Anuel AA, Mat Džejms, zvezde kantri muzike Kejn Braun i Džimi Alen, zajedno sa renomiranim sportistima iz prošlosti i sadašnjosti, uključujući defanzivca Klivlenda Braunsa Majlsa Gereta, krilo Las Vegas Ejsa Deariku Hambi, legende Klivlend Kavalirsa Bubi Gibson i Andersona Varežaa, i olimpijca i profesionalnog skejtbordera Najdža Hjustona.

Članovi tima za proslavu 75. NBA sezone i članovi Nejsmit Memorijal košarkaške kuće slavnih Dominik Vilkins i Bil Volton biće kao glavni treneri na utakmici.

Kao što je prethodno najavljeno, početak utakmica će obeležiti takmičenje u šutiranju za četiri poena, a sponzor Ruffles i NBA će donirati 4.000$ za podršku fondu Maršal koledža za svaki pogodak, sa minimum 40.000$.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.