Glasanje za Ol star: Donćić bolji od KD, Jokić daleko!

Izvor: Mondo, 03.Jan.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje za Ol star: Donćić bolji od KD, Jokić daleko!

Prvi presek glasova za ovogodišnji NBA Ol-star govori da je Luka Dončić baš kupio navijače ovogodišnjim partijama. "Zakazali" ljubitelji Nikole Jokića...

Luka Dončić igra briljantno u svojoj prvoj sezoni "preko okeana" što se vidi i u glasovima za NBA Ol star, i da su na snazi stara pravila mogli bismo da ga proglasimo za startera!

Na današnji dan (3. januar) skupio je neverovatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 679.839 glasova, tako da je na poziciji "unutrašnjeg" igrača (mada nikako nije jasno zašto je Dončić smešten u ovu kategoriju) od njega više glasova dobio samo Lebron Džejms (više od milion glasova).

Biće potrebno da se desi čudo do 24. januara, do kada traje glasanje, a da Lebron Džejms ne bude "kapiten zapada" (prati ga Stef Kari sa 793 hiljade glasova) nakon čega će odabrati preostale saigrače, dok je za sada na istoku Janis Adetokunbo najveći favorit, što i ne čudi posle monstruoznih partija ove sezone.

Na zapadu, manje od Lebrona Džejmsa i Luke Dončića imaju Kevin Durent (659,968) i Entoni Dejvis (605,417), dok su "zakazali" i navijači Nikole Jokića koji je sedmoplasirani u istoj kategoriji  igračasa svega 235.272 glasa, daleko od očekivanja.

Kada je u pitanju pozicija "beka" na Zapadu, iza Stefa KarijaDerika Rouza su Džejms Harden (541.606 glasova) i Oklahome Rasel Vestbruk (459.792).

Na istoku dominiraju Janis Andetokunpo (Milvoki, 991.561 glas) i Kajri Irving (Boston, 910.329), dok je jedini koji bi mogao da ih ugrozi Kavaj Lenard (Toronto, 774.172), koji je do ove sezone igrao za San Antonio.

Važna informacija za glasače jeste da samo danas glasovi vrede duplo!

Ovogodišnji Ol star meč se održava u "Spektrum centru" u Šarlotu 17. februara 2019.

Here are the current NBA All-Star votes the funniest one is DeMarcus Cousins in Top 10 pic.twitter.com/vx17pLiGRF

— Robert Littal (@BSO) January 3, 2019

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPRAVLJEN PRVI PRESEK ZA OL-STAR NOĆ: Nikola Jokić sve bliži najvećoj utakmici zvezda preko bare, ali Luka Dončić je ipak najveće iznenađenje cele lige! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Jan.2019

Prvi presek glasova za ovogodišnji NBA Ol-star govori da je Luka Dončić baš kupio navijače ovogodišnjim partijama. Ostaje samo pitanje da li zuslužuje da bude toliko visoko plasiran i iznad srpskog košarkaša Nikoje Jokića. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.