Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 23:00

Frka u Bruklinu, Kajri zatražio trejd

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Kajri Irving zatražio je od tima Bruklina da ga trejduje pre završteka prelaznog roka, koji je u četvrtak.
Taman kada je izgledalo da se situacija u Bruklinu smirila, kajri Irving zatražio je trejd pre kraja prelaznog roka, preneo je dobro obavešteni Adrijan Vojnarovski.

"Ankl Dru" jedan je od najboljih košarkaša današnjice, ali u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vreme više se vezuje za kontroverze nego za učinak na terenu.
Kajri je veliku pažnju izazivao izjavama da je planeta Zemlja ravna ploča, a veliku buru podigao je i zbog odluke da se ne vakciniše protiv koronavirusa, zbog čega nije mogao da igra utakmice koje je Bruklin igrao kao domaćin.
Ipak, kajri igra odlično u dosadašnjem delu sezone i jedan je od najzaslužnijih što je Bruklin na četvrtom mestu Istočne konferencije NBA lige.
Nije precizirano gde bi Kajri želeo da nastavi karijeru, ali mediji pominju Los Anđeles lejkerse kao novu destinacioju za sjajnog beka, koji bi se tako ponovo našao u istom timu sa Lebronom Džejmsom, sa kojim je osvojio titulu u Klivlendu.
Kao moguća alternativa pominje se i tim Dalasa, pa ne bi bilo iznenađenje da Kajri sezonu završio u tandemu sa Lukom Dončićem.
Prelazni rok u NBA ligi završava se u četvrtak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.