Embid ima veće šanse da bude MVP od Durenta

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 10:45

"Embid ima veće šanse da bude MVP od Durenta"

Poznati analitičar NBA, Kendrik Perkins smatra da će naredna sezona biti izuzetno zanimljiva.

Proteklu je obeležio Nikola Jokić koji je bio MVP lige, a Kendrik sada veruje da neki drugi imaju šansu da dođu do tog laskavog priznanja.

U emisiji "Skok na ESPN", Kendriks je rekao da košarkaš Filadelfije Džoel Embid ima veće izglede da bude MVP nego zvezda Bruklina Kevin Durent.

"Ako imate 'veliku trojku' u svom timu, ne možete dobiti MVP nagradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preteško je! Zato tipujem na Embida. Ne znamo šta će biti sa Benom Simonsom, ali znamo kako je Embid završio prošlu sezonu u MVP glasanju", kaže Kendriks.

Nije pomenuo Jokića, stao je apsolutno uz Embida.

"Ove godine Embid će biti u boljoj misiji. Čuo sam da je već sad u sjajnoj formi, potpisao je novi ugovor što znači da je u potpunosti posvećen organizaciji i da želi da osvoji titulu", zaključio je Perkins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.