Eksplodirali Sijakam i Vanvlit – Reptorsi posle produžetka savladali Pelikanse

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirali Sijakam i Vanvlit – Reptorsi posle produžetka savladali Pelikanse

NBA liga je zvanično i počela utakmicom Toronto Reptorsa i Nju Orleans Pelikansa u kojoj su Reptorsi slavili rezultatom 130:122.

Do prve pobede u sezoni nosili su ih Fred Vanvlit i Paskal Sijakam koji su postigli po 34 poena, a Sijakam je utakmicu završio pre vremena zbog šest ličnih grešaka.

Na drugoj strani, oslabljene neigranjem prvog pika Zajona Viljiamsona, Pelikanse je predvodio Brendon Ingram sa 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena, Džej Džej Redik ubacio je 16, a Džoš Hart poen manje.

Nju Orleans je nešto bolje počeo meč, igrali su veoma dobro u prvoj deonici koju su uspeli da dobiju rezultatom 30:27.

Pročitajte još Bitka za Los Anđeles – Lenard poslao poruku Lebronu

Ingram, Holidej i drugovi nisu spuštali nogu s gasa, pa su mogli da se pohvale prednošću od 5 poena pri odlasku na "veliki odmor".

U trećoj četvrtini, Toronto je pokazao zbog čega je aktuelni šampion. Uspeli su da potpumo "smrve" Pelikanse i da rezultat preokrenu u svoju korist. Ipak, poslednjih 12 minuta donelo je veliku dramu.

Kajl Lauri je pogodio svoja slobodna bacanja na 29 sekundi do kraja regularnog dela, kada je na semaforu stajalo 117:117, a pošto u ovom periodu poena više nije bilo išli smo u produžetak.

Nije produžetak bio nešto preterano efikasan, na oko 2 i po minuta do kraja, Holidej je sa penala doneo izjednačenje, a onda preko Laurija i Vanvlita sledi serija Toronta od 8:0, pa su Reptorsi upisali prvu pobedu u sezoni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRALJ IZGUBIO BITKU ZA LOS ANĐELES: Lebron poražen od gradskog rivala! Šampion startovao pobedom, Lenardov debi iz snova! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2019

NBA liga je zvanično i počela utakmicom Toronto Reptorsa i Nju Orleans Pelikansa u kojoj su Reptorsi slavili rezultatom 130:122 posle produžetka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.