ERA SRBA U SAKRAMENTU SE BLIŽI KRAJU: Kingsi trejduju Nemanju Bjelicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 23:55

ERA SRBA U SAKRAMENTU SE BLIŽI KRAJU: Kingsi trejduju Nemanju Bjelicu

Povratak u Evropu ili ostanak u NBA, saznaćemo uskoro.

Sakramento Kingsi stavili su srpskog reprezentativca Nemanju Bjelicu na trejd listu navode američki mediji. Srbin je prema pisanjima protekla četiri meča proveo na klupi zbog sukoba sa trenrom Lukom Voltonon i da je to razlog ovakve odluke "kraljeva".

Bjelica na leto postaje neograničeni slobodan agent, pa će Kingsi probati da izvuku nešto za njega.

Nemanja je u NBA od 2015. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je započeo saradnju sa Minesota Timbervulvsima, a od 2018. godine je igrač Sakramento Kingsa. Pre toga je igrao za austrijski Traiskirhen, Crvenu zvezdu, Baskoniju i Fenerbahče u Evropi.

Prethodna sezona statistički je bila najbolja u Bjelicinoj NBA karijeri – u proseku je beležio 11,5 poena i 6,4 skoka.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na EP 2009. godine u Poljskoj i svetsko srebro 2014. godine u Španiji.

The Sacramento Kings reportedly looking to move Nemanja Bjelica #NBAhttps://t.co/5QLhATQvgx

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) January 23, 2021

Ukoliko do trejda zaista dođe, Kingsi će nakon Vlada Divca i Bogdana Bogdanovića ostati i bez trećeg Srbina u svojoj fanšizi.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.