Džo Džonson se vraća, među slobodnim agentima još brojna velika imena!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Džonson se vraća, među slobodnim agentima još brojna velika imena!

Pojedini timovi bi mogli dobro da se pojačaju do početka sezone.

Džo Džonson bi ovog leta mogao da se vrati u NBA ligu.

Iako ima 38 godina, privukao je interesovanje nekolicine klubova, nakon sjajnih partija u Big3 ligi (basket tri na tri), koja je sve popularnija u poslednje vreme i u kojoj igraju brojni bivši asovi NBA lige.

Prema izveštajima iz SAD, za "Ajzo" (Iso) Džoa interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su pokazali Bruklin Netsi, Milvoki Baksi i Detroit Pistonsi.

Veteran je proglašen za najkorisnijeg igrača pomenute Big3 lige, pa će sada pokušati da se vrati u najjaču ligu sveta.

Odradiće treninge sa pomenuta tri kluba, videćemo da li će dobiti ugovor.

Ipak, među slobodnim igračima ima još nekoliko košarkaš koji su ostavili dubok trag u NBA ligi.

Prvi među njima je Karmelo Entoni, koji je praktično propustio čitavu minulu sezonu, iako je imao potpisan ugovor sa Hjuston Roketsima.

Tu su i sjajni Džamal Kroford, "instruktor plesa", kako su ga zvali u NBA, odigrao je minule sezone za Sanse, čovek koji je osvojio tri nagrade za najboljeg šestog igrača lige još uvek nema klub, što je čudno i pored činjenice da ima 39 godina.

Bez kluba su i Džej Ar Smit i Iman Šampert, članovi šampionske generacije Klivlend Kavalirsa, kao i dugogodišnji košarkaš Golden Stejt Voriorsa Šon Livingston.

Interesantno je da nijedan tim nije pronašao mesto u rosteru ni za Keneta Farida, bez kluba su i Marćin Gortat i Žoakim Noa, pomenutu trojicu je za mesto u rosteru Lejkersa pretekao Dvajt Hauard.

Videćemo da li će do početka sezone dobiti angažmane, možda se neko odluči i da se okuša i u Evropi, ali i u kineskoj Superligi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.