Džejms izjednačio seriju u Indijani, Vol vratio Vizardse u egal

Izvor: B92, 23.Apr.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms izjednačio seriju u Indijani, Vol vratio Vizardse u egal

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su Indijana Pejserse 104:100 u gostima i izjednačili seriju na 2-2 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Korver je trojkom preokrenuo, Džejms to ispratio polaganjem, Korver ubacio još jednu trojku, nakon čega je Džejms opet položio za 101:95, dva minuta pre kraja. Indijana se od toga nije oporavila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington sjajnom igrom do 2-2 protiv Toronta

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2018

Košarkaši Vašingtona 45 minuta bili su u podređenom položaju, ali sjajnom igrom u finišu četvrtog meča četvrtfinala Istočne konferencije NBA lige preokrenuli su rezultat i pobjedom 106:98 izjednačili u seriji na 2:2...Vizardsi su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena i poslije uvodna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.