Gudurić odličan, solidan debi Marjanovića za Dalas (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić odličan, solidan debi Marjanovića za Dalas (VIDEO)

Srpski košarkaši Marko Gudurić i Boban Marjanović imali su prethodne noći zapažene nastupe na pripremnim mečevima pred početak NBA lige.

Gudurić je u pobedi Memfisa protiv Nju Ziland Brejkersa 108:84 na terenu proveo 17 minuta, tokom kojih je ubacio 14 poena, uz šut 6/7.

Bolji učinak od momka iz Priboja imali su smao Džo Krauder sa 15 poena i Grejson Alen i Džeren Džekson Džunior sa po 18 koševa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Marjanović je u prvom meču u karijeri za Dalas odigrao devet minuta i zabeležio sedam poena, tri skoka i dve asistencije, a njegov Dalas poražen je od Oklahome 119:104.

U pobedničkom timu istakao se Šaj Gildžes-Aleksander sa 24 poena i četiri skoka, Stiven Adams je dodao 17, a Danilo Galinari 10.

U ekipi Dalasa Maksi Kleber i Džastin Džekson ubacili su po 14 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dvocifren učinak Gudurića, Marjanović zaigrao za Dalas

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2019, 07:16

Srpski košarkaši Marko Gudurić i Boban Marjanović imali su prethodne noći zapažne nastupe na pripremnim mečevima pred početak NBA lige.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.