Durent tražio od vlasnika Bruklina da otpusti trenera Neša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022, 09:57

Durent tražio od vlasnika Bruklina da otpusti trenera Neša

Košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent zahtevao je od vlasnika NBA kluba Džoa Caija da otpusti trenera Stiva Neša, preneo je novinar Atletika i jedan od najboljih NBA insajdera Šems Čaranija.

Američki košarkaš i gazda Bruklina sastali su se u Londonu, a Durent je poručio da će ostati u Netsima samo ako tamo više ne budu trener Stiv Neš >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i generalni menadžer Šon Marks.

Durent je navodno istakao da su pomenuta dvojica kriva za loše stanje u ekipi i ne želi više da sarađuje sa njima.

Bivši košarkaš Oklahome i Golden Stejta i dvostruki NBA šampion pre mesec dana zahtevao je trejd, a u red za njega stale su tri ekipe - Majami, Boston i Toronto.

Durent je u Bruklin došao 2019. godine, a u Netsima je bio deo velike trojke sa Džejmsom Hardenom i Kajrijem Irvingom, ali njih trojica nikad nisu dostigli timsku hemiju i ispunili očekivanja franšize.

Harden je u ekipu Netsa stigao 2021, ali je odigrao jednu sezonu pre nego što je trejdovan u Filadelfiju.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Durent tražio od vlasnika Bruklina da otpusti trenera Neša

Izvor: RTS, 09.Avg.2022

Košarkaš Bruklin netsa Kevin Durent zahtevao je od vlasnika NBA kluba Džoa Caija da otpusti trenera Stiva Neša, preneo je novinar Atletika i jedan od najboljih NBA insajdera Šems Čaranija. . Američki košarkaš i gazda Bruklina sastali su se u Londonu, a Durent je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.