Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 09:04

Dončić za RTS: Ostvaruju mi se dečački snovi

Luka Dončić je sa 30 poena i 14 skokova predvodio ekipu Dalas maveriksa u pobedi nad Golden stejtom – 119:109, u finalu Zapadne konferencije NBA lige. Pobeda omogućuje Dalasu ostanak u seriji, jer je u prva tri susreta ekipa iz San Franciska bila bolja. Posle utakmice, novinarima su se obratili Luka Dončić i njegov saigrač Maksi Kliber.
Ukratko analizirajući proteklu utakmicu Luka Dončić je konstatovao da je odbrana bila ključ >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede.

Na pitanje da li razlog za pobedu treba tražiti u ponosu, što nisu dozvolili da budu poraženi sa 4:0 i samim tim poniženi, rekao je da i dalje veruje da mogu pobediti Golden stejt u finalu Zapada, ali i naglasio da je poraz samo poraz i da to nema veze sa ponosom.
Govorio je i o tome što je izabran u najbolji NBA tima istakavši da je to ostvarenje dečačkih snova, jer je maštao da se nađe u idealnoj petorci, a želja mu se već treći put ispunila. Zahvalio je svima koji su glasali za njega.
Njegov saigrač Maksi Kliber je istakao da u sledeći meč ulaze rasterećeni, pritisak je sada na Golden stejtu. Daće sve od sebe, a onda šta bude – biće.
Sledeću utakmicu Dalas igra kao gost u San Francisku u noći između četvrtka i petka, oko tri sata posle ponoći.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.