Devojka zavadila NBA i NFL! Jokićev saigrač nije imao šanse... (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka "zavadila" NBA i NFL! Jokićev saigrač nije imao šanse... (video)

Nemile scene u Denveru.

Malik Bizli nastavlja da bude u žiži interesovanja američkih medija, ali ovog puta zbog nesportskih razloga.

Igrač Denver Nagetsa, koji je tokom leta odbio novi ugovor sa klubom iz Kolorada vredan trideset miliona evra, imao je blizak susret sa igračem NFL-a Su'a Krejvensom.

Američki portal TMZ je došao do snimka događaja koji su se desili tokom avgusta. Na snimku se može videti svađa igrača Denvera i bivšeg igrača Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bronkosa koji je trenutno slobodan igrač po isteku ugovora sa NFL timom.

Jokićev saigrač je navodno dobacivao igraču američkog fudbala, tema je bila devojka Krejvensa Montana Jao koja se bavi modelingom.

Krejvens je reagovao i obračunao se sa košarkašem i njegovom pratnjom, kao što možete videti na snimku. Denver se još uvek nije oglasio, ali deluje da će Bizli imati finansijskih sankcija zbog svog ponašanja.

 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.