Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića!

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 19:32

Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića!

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće otputovati u Orlando zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa.

Denver će se, kao i ostale ekipe, prema planu 7. jula zaputiti u Orlando, gde ih 30. jula očekuje nastavak NBA lige.

Američki novinar Majk Singer navodi da Jokić neće putovati za jedno sa saigračima i stručnim štabom.

"Koliko sam čuo, NIkola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na koronavirus) u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi smeo da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja", naveo je Singer.

Ovaj problem bi trebalo da bude blaže prirode za Nagetse, te se očekuje da se Jokić pridruži ekipi prvom narednom prilikom.

Pored Denvera, danas (7. jula) u Diznilend u Orlandu putuju i Orlando, Bruklin, Vašington, Finiks i Juta.

Podsetimo, trener "grumenja" Majkl Meloun je pre šest dana izjavio da "rade na tome" da centar reprezentacije Srbije bude u avionu za Orlando.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Američki novinar saopštio loše vesti: Denver putuje na NBA završnicu – bez Jokića

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće otputovati u Orlando zajedno sa ostatkom ekipe Denver Nagetsa Krenulo je odbrojavanje, kreće najjača košarkaška liga sveta. Denver će se, kao i ostale ekipe, prema planu 7. jula zaputiti u Orlando, gde ih 30. jula očekuje nastavak NBA...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.