Dejan Milojević: Jokić je najbolji dodavač na svetu sa pozicije centra

Izvor: RTS, 24.Jan.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Milojević: Jokić je najbolji dodavač na svetu sa pozicije centra

Gost Jutarnjeg programa RTS-a bio je trener Mega Bemaksa Dejan Milojević. Košarkaški stručnjak govorio je o Nikoli Jokiću i svom radu u klubu.
Do pre 3 i po godine, igrač Mege bio je Nikola Jokić, sada jedan od najboljih igrača NBA lige. Da li gledate njegove utakmice?

"Uživam dok gledam Nikolu. Igra stvarno sjajno, atipičan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je igrač i lepo ga je gledati. Ponosan sam što sam bio deo njegovog razvoja. Od ostalih igrača izdvaja ga to što je je najbolji dodavač na svetu sa pozicije centra, rekao je Milojević.
Da li očekujete da bude na Ol star vikendu?
"Da, ne znam da li će to biti ove godine ali siguran am da će u svojoj karijeri biti ol-star igrač jer stvarno bi bilo nepravedno da ne bude. Nikola je izuzetno kreativan igrač i dodavanja koja on vidi i potezi koje radi su neočekivani, zato ga je lepo gledati. Mislim da je najbitnija stvar u njegovom razvoju bila određivanje prave pozicije na kojoj igra, imao sam problem da ubedim ljude u NBA da je on petica i da treba da igra centra", dodao je trener Mege.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.