Da li je on rešenje? Igrač sa velikim NBA iskustvom se nudi crno-belima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je on rešenje? Igrač sa velikim NBA iskustvom se nudi "crno-belima"! (foto)

Partizan traži beka.

Stigao je Džejms Bel u redove Partizana, samo da bi "pao" na lekarskim pregledima, pa su u klubu odlučili da ne potpišu saradnju sa američkim košarkašem, jer im je pojačanje potrebno odmah i nemaju vremena da ga čekaju da se adekvatno spremi za napore u crno-belom dresu.

Tako se nastavlja potraga za prekopotrebnim pojačanje na poziciji beka, a sada se na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan igrač praktično ponudio ekipi Partizana.

I to ne bilo koji igrač, već bivši član Bruklin Netsa i Čikago Bulsa Šon Kilpatrik.

Pružao je sjajne partije u dresu Netsa, beležio je 13,5 poena po utakmici i provodio oko 25 minuta na parketu po nastupu, usledio je prelazak u Čikago, gde je izgubio minute, da bi se minule sezone odlučio za dolazak u Evropu.

Potpisao je za Panatinaikos, ali nije zadovoljio čelnike kluba iz Atine, pa sa njim minulog leta nije nastavljena saradnja.

Pravo je čudo da je još uvek bez kluba, pa se tako jedan navijač "crno-belih" odlučio da mu na društvenim mrežama uputi poziv u klub.

Stigao je i odgovor.

"Voljan sam da to sprovedem u delo", napisao je Kilpatrik na poziv navijača Partizana.

I’m willing to make it happen! 🔥🔥 https://t.co/Sp40lDnipN

— SK (@SeanKilpatrick) November 8, 2019

Dakle, Kilpatrik je spreman za razgovore sa "crno-belima", čini se da bi mogao da bude dobar izbor, u dresu Panatinaikosa je minule sezone beležio 9,2 poena po meču, ali mu je sasvim sigurno period provedem u Atini pomogao da se privikne na evropsku košarku, te je jasno da bi u dresu Partizana pružao bolje partije.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.