Da li će se rastati Bobi i Tobi: Heris želja mnogih NBA ekipa

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se rastati Bobi i Tobi: Heris želja mnogih NBA ekipa

Dalas Maveriksi i Bruklin Netsi zainteresovani za Tobajasa Herisa, prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema pisanju "The Athletic" popularni Tobi imaće više ponuda tokom leta, kada će biti neograničeno slobodan igrač.

Košarkaš Filadelfije 76ers verovatno će želeti da ostane u ekipi Breta Brauna, ali pitanje je da li će pomenuta franšiza imati prostora u "seleri kepu", pošto će slobodan igrač biti i Džimi Batler.

Za sada su najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interesovanje pokazali Dalas Maveriksi i Bruklin Netsi, međutim tu su i Memfis Grizlisi, kao i Juta Džez...

Heris iza sebe ima sezonu karijere, prvo je igrao sjajno u Los Anđeles Klipersima, potom je trejdovan u 76erse, gde je održao nivo igre i jedan je od najvažnijih igrača u rotaciji.

Ligaški deo sezone završio je sa prosekom od 20 poena, osam skokova, 48 odsto je šutirao iz igre, odnosno 39 za tri poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.