Da li će Janis ispisati istoriju NBA lige?

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 18:58

Da li će Janis ispisati istoriju NBA lige?

Grčki košarkaš iz redova Milvokija ima šansu da ove sezone stane rame uz rame sa nekim od najboljih igrača svih vremena.

Kako smo već pisali, NBA liga je objavila finaliste koji konkurišu za MVP naslov ove sezone, a među njima je i Janis Adetokumbo.

Međutim, on nije samo u toj kategoriji finalista, već ga je liga uvrstila i među najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << defanzivce sezone, pa postoji šansa da dobije obe nagrade.

Pre Janisa Adetokumba, ovo su uspeli da izvedu još samo Majkl Džordan i Hakim Olajdžuvon.

Adetokumbo će konkurenciju za ovu nagradu imati u vidu Entonija Dejvisa iz Los Anđeles Lejkersa i Rudija Gobera iz Jute Džez, koji je titulu najboljeg NBA defanzivca već poneo da puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.