DONČIĆ JE ČUDO: Čuvao ga Adetokumbo, poslednje sekunde - BUM, KROZ NOGE! A NBA poručuje - JEDAN je Bobi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 10:48

DONČIĆ JE ČUDO: Čuvao ga Adetokumbo, poslednje sekunde - BUM, KROZ NOGE! A NBA poručuje - JEDAN je Bobi (VIDEO)

Majstorije uz rekord karijere...

Luka Dončić nastavlja da rešeta u NBA ligi.

Nakon što je obelodanjeno da je u trci za nagradu za igrača koji je najviše napredovao u ovoj sezoni, mladi košarkaš je ostvario još jednu partiju za pamćenje.

Partizan se obrukao u Novom Pazaru i večeras (20.30) traži iskupljenje protiv Javora u Humskoj. Kec je 1,15, a kombinazzija 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Javor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Njegov Dalas je posle produžetka pobedio najbolji tim Istoka, Milvoki Bakse, rezultatom 136:132.

Megdan sa aktuelnim MVP igračem lige, Janisom Adetokumboom, Dončić je obeležio potezom pri vođstvu od 130:128, uz minut i deset sekundi do kraja dodatnog perioda.

Tada se meč definitivno i prelomio u korist Dalasa.

Tada je levom rukom probacio loptu kroz svoje noge usred prodora i asistirao Maksiju Kleberu, koji mu je prethodno stajao u bloku, da poentira i to uz prekršaj rivala.

LUKA DONCIC left-handed between the legs pass to Maxi for the AND1 dunk. Good gawd. pic.twitter.com/ec2brPjIDq

— Nick Angstadt (@NickVanExit) August 9, 2020

Maestralni Luka Dončić je ovaj meč, na kome nije igrao Boban Marjanović, završio sa čak 36 poena, rekordom karijere od 19 asistencija i 14 skokova.

A dok je on ostvarivao 17. tripl-dabl u ovoj sezoni, od čega nema boljeg u celoj NBA ligi, aktuelni MVP, Adetkumbo, uz 13 skokova i pet skokova, postigao je za Milvoki 34 poena, baš kao i njegov klupski kolega Bruk Lopez.

Iako Marjanović nije ulazio u igru, NBA liga je na svom zvaničnom Fejsbuku objavila duhoviti snimak Srbina sa zagrevanja uz poruku:

- Samo je jedan Boban - napisali su iz NBA lige uz emotikon koji plače od smeha.

NBA rezultati:

Portland - LA Klipers 117:122

Denver - Juta 134:132 (dva produžetka)

Indijana - LA Lejkers 116:111

Majami - Feniks 112:119

Dalas - Milvoki 136:132 (produžetak)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.