Izvor: RTS, 10.Feb.2021, 05:29

Bruklin u seriji poraza, Detroit isfrustrirao Hardena i Irvinga

Košarkaši Detroit pistonsa priredili su iznenađenje u NBA ligi, savladavši na svom parketu ekipu Bruklin netsa sa 122:111.
Ekipa Bruklina je očigledno u problemu, pošto je vezala treći uzastopni poraz u NBA ligi.

Ovoga puta bolji od Netsa kroz čitav tok meča bili su Pistonsi, tim sa najlošijim učinkom u čitavoj ligi. 
Tim Dvejna Kejsija slavio je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sjajnim partijama Grenta i Rajta, koji su ubacili 32 i 22 poena.
Bruklin je ponovo nastupao bez Durenta, koji zbog protokola vezanih za koronavirus još uvek ne može da nastupa za Netse, a najefikasniji u novom porazu bili su Irving sa 27 i Harden sa 24 poena.
Netsi, koji su dolaskom Hardena postali glavni favorit za osvajanje titule u NBA ligi, zabeležili su čak 12. poraz u 26 odigranih mečeva i nalaze se na četvrtom mestu na Istoku.
Detroit je ostvario tek šestu pobedu u 24 utakmice i sa takvim učinkom nalazi se na začelju Istočne konferencije, a uz Minesotu ima najlošiji učinak u čitavoj ligi.
Rezultati sinoćnih mečeva:Detroit - Bruklin 122:111
Nju Orleans - Hjuston 130:101
Majami - Njujork 98:96
San Antonio - Golden Stejt 91:114
Sakramento - Filadelfija 111:119
Portland - Orlando 106:97
Juta - Boston 122:108

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.