Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 22:25

Bruklin popustio, Kajri ide kod Dončića u Dalas

Bruklin netsi pristali su da trejduju Kajrija Irvinga i to u ekipu Dalasa, javlja Adrijan Vojnarovski. U suprotnom smeru će Dorijan Fini-Smit i Spenser Dinvidi, kao i nekoliko pikova.
Luka Dončić i Mavsi će, po svemu sudeći, dobiti veliko pojačanje u nastavku sezone - iz Bruklina stiže jedan od najboljih bekova u ligi Kajri Irving.

Nekadašnji NBA šampion zatražio je od Bruklina trejd do kraja prelaznog roka, a franšiza iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Njujorka pristala je da Uncle Drew-a (Ujka Dru, nadimak koji je Kajri stekao zahvaljujući učestvovanju u reklamama Pepsija, ali i filmom koji je snimio 2018. godine) pošalje u Dalas, javlja dobro informisani NBA insajder Adrijan Vojnarovski.
Zauzvrat, Netsi su dobili Dorijana Fini-Smita i Spensera Dinvidija, kao i nekoliko pikova iz prve i druge runde drafta u narednim godinama.
Očekivalo se da Kajri karijeru nastavi u Los Anđeles lejkersima i da se tako pridruži nekadašnjem saigraču Lebronu Džejmsu sa kojim je osvojio šampionsku titulu 2016. godine, ali izgleda da je Dalas poslao bolju ponudu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA U DALASU: Luka Dončić dobio superstara sa kojim će pokušati da napadne titulu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2023

Velike vesti nam stižu iz Teksasa Kako prenosi dobro informisani insajder NBA lige, Adrijan Vojnarovski, Kajri Irving je novi košarkaš Dalas Maveriksa. Iskusni plejmejker dolazi u Teksas u trejdu za koga su Netsi dobili Dorijana Fini Smita, Spensera Dinvidija i pikove prve i druge runde na draftu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.