Boston stao na jednu trojku od Klivlendovog rekorda NBA (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston stao na jednu trojku od Klivlendovog rekorda NBA (VIDEO)

Seltiksi su 24 puta bili precizni za tri poena protiv Milvokija, što im je najbolje klupsko ostvarenje.

U meču u kojem je pred publikom odato priznanje Red Soksima za titulu prvaka u bezbol ligi, Boston je sa 117:113 naneo Milvokiju prvi poraz u sezoni posle sedam njegovih pobeda.

Domaći tim je postavio i jedan klupski rekord. Pogodio je 24 trojke (55 pokušaja). Prethodno najbolje ostvarenje - 19 - imao je dva puta, protiv Nju Orleansa u januaru 2018. i protiv Vašingtona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prvom meču plej-ofa 2017.

Rekord NBA drži Klivlend s 25 trojki (46 pokušaja) u pobedi protiv Atlante u martu 2017. Tada ih je nova zvezda Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms dao  šest (deset), a pogađalo ih je još pet njegovih saigrača pa je i to bio rekord lige - da jedan tim na jednom meču ima šest "trojkaša".

Boston je i to nadmašio. Imao je osam igrača koji su postigli najmanje jednu trojku, a najviše ih je pogodio Irving - šest (12).
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.