Bogdanovićev rekord karijere protiv Nju Orleansa!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 22:56

Bogdanovićev rekord karijere protiv Nju Orleansa!

Košarkaši Sakramenta pobedili su večeras u Orlandu Nju Orleans sa 140:125 (49:39, 28:31, 40:33, 23:22), a utakmicu je obeležio reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović, koji je postigao 35 poena, što mu je rekord u NBA ligi.

Bogdanović je pogodio šest trojki iz devet pokušaja, kao i sedam od 11 šuteva za dva poena, a tri koša je postigao sa linije penala. Uz to je imao i četiri skoka i tri asistencije.

Zapaženu ulogu je imao i Nemanja Bjelica, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je susret završio sa učinkom od 11 poena, četiri uhvaćene lopte i tri asistencije.

Ovom pobedom Sakramento je zadržao kakve-takve šanse da prođe u plej of, a sutra će se sastati sa Bruklinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.