Izvor: RTS, 22.Okt.2021, 06:14

Bogdanović odličan u pobedi Atlante nad Dalasom

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je starter i dao sjajan doprinos svom timu u pobedi nad Lukom Dončićem i Dalasom sa 113:87 u prvoj sinoćnjoj utakmici NBA lige. Na drugoj strani Boban Marjanović nije ulazio u igru.
Bogdanović je u igri proveo 26 minuta i postigao 11 poena uz tri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Tre Jang koji je ostvario dvostruki dvocifren učinak sa 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poena i 14 asistencija, a sjajno ga je pratio Kem Rediš sa 20 poena.
U poraženom Dalasu Luka Dončić je postigao 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija iako ga šut nije najbolje poslužio, pa mnogi smatraju da je to bio i razlog poraza.
Atlanta je na svom terenu dobro ušla u meč i potom preuzela inicijativu stalno uvećavajuči prednost da bi u poslednju četvrtinu ušla sa prednošću od 20 poena i potom nije bilo dileme o pobedniku.
Na svom terenu ubedljiv je bio i Majami u duelu sa Milvokijem koga je ubedljivo nadigrao sa čak 137:95 u drugoj sinoćnjoj utakmici.
U pobedničkom timu Tajler Hirou je bio najefikasniji sa 27 poena, Džimi Batler je ubacio 21, Bem Adebajo je dodao 20, a Devajn Dedmon 13 poena. Adebajo je imao i 13 skokova, a Kajl Lauri je na debiju upisao pet poena i šest asistencija.
U poraženom timu najefikasniji je bio Janis Adetokunbo sa 15 poena uz 10 skokova, a pratili su ga Alen sa 14, Mamukelašvili sa 12 i Džordan Nvora sa 11 poena, ali je to bilo premalo da se aktuelni šampioni sačuvaju od poraza.
U poslednjem meču Golden stejt je u dramatičnoj završnici nadigrao LA Kliperse sa 115:113 uz sjajnu igru Stefa Karija.
Sinoćni NBA mečevi:
Atlanta - Dalas 113:87
Majami - Milvoki 137:95
Golden stejt - LA Klipers 115:113
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović dobar u pobedi Atlante nad Dalasom, solidna partija Bjelice (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je starter i dao sjajan doprinos svom timu u pobedi nad Lukom Dončićem i Dalasom sa 113:87 u prvoj sinoćnjoj utakmici NBA lige. Na drugoj strani Boban Marjanović nije ulazio u igru...Bogdanović je u igri proveo 26 minuta i postigao 11 poena uz tri skoka,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dramatična pobeda „ratnika“ nad Klipersima, Bjelica solidan

Izvor: RTS, 22.Okt.2021

Košarkaši Golden stejta nadigrali su LA Kliperse sa 115:113 u završnici meča na svom terenu, a predvodio ih je nezadrživi Stef Kari. Nemanja Bjelica je u igri proveo nešto više od 16 minuta i postigao 6 poena uz isto toliko skokova. . U meču punom rezultatskih obrta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.