Bogdanović nastavio odlične igre u Atlanti, 32 poena Milvokiju (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021, 07:07

Bogdanović nastavio odlične igre u Atlanti, 32 poena Milvokiju (VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastavio je sa blistavim partijama u finišu regularnog dela sezone u NBA ligi i ponovo bio najzaslužniji za trijumf Atlante. Hoksi su savladali Milvoki 111:104 u utakmici u kojoj je Bogdanović ponovo bio najefikasniji.

Dominirao je i sjajnom šuterskom predstavom zatrpao koš ekipe u kojoj je malo nedostajalo da završi tokom prelaznog roka.

Za skoro 37 minuta postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 32 poena, uhvatio jednu i imao po tri asistencije i ukradene lopte.

Imao je preko 50 odsto uspešnosti iz igre (12/21), a pogodio je šest trojki iz 11 pokušaja.

Na maestralan način je još jednom odmenio povređenog Trea Janga i potvrdio da bi mogao da bude nosilac igre i kada se plejmejker oporavi od povrede, a rivalu pokazao bez kakvog je igrača ostao.

Podsetimo, u novembru je bio nadomak prelaska u redove Baksa, ali su Milvoki i Sakramento napravili veliku grešku jer su pregovarali sa igračem pre početka "trejd dedlajna", što je zabranjeno.

Čak 12 je postigao u poslednjoj četvrtini u kojoj je Atlanta ubacila 41 poen i napravila preokret, pošto je rival imao solidnu prednost.

U ekipi Atlante Erter je ubacio 20 poena, a Kolins je dodao koš manje.

Na drugoj strani, očekivano je najbolji bio Janis Adetokumbo, koji je meč završio sa 31 poenom (11/17 iz igre) i 14 skokova, Kris Midlton je dodao 23, dok je Džru Holidej upisao dabl-dabl (19 poena i 11 asistencija).

"Jastrebovi" su u odličnoj formi i trenutno su četvrti na tabeli Istočne konferencije sa 34 pobede i 27 poraza, dok je Milvoki odmah iznad sa skorom 37-23.

Pobede su još ostvarili Vašington, Indijana i Golden Stejt.



Izvor: You Tube joSports

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bogdanović sa 32 poena vodio Atlantu do pobjede

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2021

Košarkaši Atlante pobijedili su Milvoki sa 111:104, a u 34. trijumfu Hoksa od početka sezone odličnu partiju imao je Bogdan Bogdanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.