Bogdan operisan, evo koliko će pauzirati i šta to konkretno znači

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan operisan, evo koliko će pauzirati i šta to konkretno znači

Ono što je dan ranije najavljeno, u sredu i potvrđeno.

Nedugo po završetku svoje debitantske sezone u NBA ligi, Bogdan Bogdanović je zbog problema sa levim kolenom morao da bude podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji.

Prema informacijama iz Sakramenta, operacija je obavljena u Nujorku, a Bogdanu je ovaj zahvat izveden na meniskusu kolena i sve je proteklo bez problema.

Ono što nas sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najviše zanima u celoj priči jeste koliko će dugo Bogdanović morati da pauzira posle operacije, a na zvaničnom sajtu Sakramento Kingsa saopšteno je da će van terena biti od osam do deset nedelja.

S obzirom da reprezentaciju Srbije 28. juna očekuje utakmica sa Gruzijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a četiri dana kasnije i meč sa Nemačkom, to praktično znači da su male šanse da se Bogdan priključi našem nacionalnom timu za ove utakmice.

Pitanje je da li bi selektor Đorđević uopšte i rizikovao, kao i da li bi Bogdanović uopšte dobio dozvolu iz svog kluba za pomenute utakmice.

Inače, Bogdan je u minuloj NBA sezoni prosečno u dresu Kingsa beležio 11,8 poena uz 3,3 asistencija i 2,9 skokova po meču.

-

🚑 Bogdan Bogdanovic Surgery Update » https://t.co/LMoMap0pKD pic.twitter.com/ilJAa5qr4P

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) April 25, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.